How کبد چرب درمان can Save You Time, Stress, and Money.
How کبد چرب درمان can Save You Time, Stress, and Money.
Blog Article
سیروز الکلی باعث زخمی شدن بافتهای کبد خواهد شد. این حالت هم میتواند همان علایم هپاتیت الکلی را از خود نشان دهد:
این روزها کبد چرب گرید ۱ بسیار رایج است. علت اصلی این مشکل رژیم غذایی ناسالم (غذاهای چرب و فست فودی) است. درنتیجه مقدار زیادی چربی غیرطبیعی در کبد جمع میشوند.
سهم چربیهای اشباع و چربیهای ترانس را در رژیم غذایی خود محدود کنید و کمتر سراغ غذاهای سرخکردنی بروید.
بعضی از افراد مبتلا به کبد چرب درجهی ۲، بیماریشان به این مرحله پیشرفت میکند؛ در این حالت بافتهای سالم کبدی زخمی میشوند و نمیتوانند به درستی کار کنند. به این ترتیب زخمهای فیبروزی شروع به پیشروی میکنند.
سویا را جایگزین گوشت کنید. گوشت قرمز سرشار از چربیهای اشباع است که میتواند شرایط کبد چرب را وخیمتر کند.
چنانچه مبتلا به کبد چرب هستید، لازم است این موارد را در رژیم غذایی خود لحاظ کنید:
ببینید
بیوپسی کبد بهترین روش برای تشخیص نوع و شدت بیماری کبد است. البته از این روش زمانی استفاده میشود که روشهای دیگر پاسخ قطعی در تشخیص بیماری نداده باشند. در بیوپسی کبد، پزشک با سوزن بخشی از بافت داخل کبد را جدا میکند.
جو دوسر: کربوهیدراتهای غلات کامل مانند آرد جو دوسر به بدن انرژی میدهند. محتوای فیبر آنها نیز با ایجاد احساس سیری به کاهش اشتها و وزن کمک میکنند.
ازآنجاکه میوهجات و سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدان هستند، آنها را در برنامهی غذایی خود جای دهید.
در هر مرحله از گریدهای کبد چرب شدت و نوع غذاهای حذف شده یا کاهش یافته در رژیم غذایی متفاوت هستند. اما در هر حال یکی از راه های اصلی درمان بیماری کبد چرب و پیشگیری از پیشرفت گریدهای کبد چرب با رژیم غذایی است.
می توانید از پودر آن ماسک تهیه کرده از آن بر روی پوست صورت خود استفاده کنید.
البته اگر مکملهای شیرین بیان را مصرف میکنید، ابتدا با کبد چرب ساب کلینیکال چیست پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانمهای باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماریهای قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.